Tijdens onze reizen door Indonesië, hebben de creatievelingen van BBQ Events en The Cocktail Agency inspiratie opgedaan in Bali, het 'Eiland van de Goden'.
Bali is een mengelmoes van religie, traditie, toerisme en spiritualiteit. Van al deze prachtige facetten die het eiland te bieden hebben, hebben Dave en Kenneth een mooi concept samengesteld: [naam event].
Vanaf de uitnodiging tot aan het afscheid is er met volle aandacht aan details gedacht: een prachtige 'safe-the-date' video, een fysieke uitnodiging met geur, een ontvangst met Balinese danseressen, verrukkelijke cocktails met Balinese ingrediënten en een BBQ met gerechten die niet misstaan in een lokale warung...
Laat ons jou en jouw gasten meenemen naar het 'Eiland van de Goden'.
Na een uitgebreide briefing, voorstel en akkoord, zullen wij starten met de voorbereidingen van het Balinese Event. En dit begint al bij het uitnodigingstraject!
Zo sturen wij een een save-the-date rond met een link naar een speciale eventpage. Hierop kunnen de gasten zich aanmelden en eventuele bijzonderheden doorgeven. In aanloop naar het event, zullen de definitieve uitnodiging en updates hier worden gepubliceerd!
Jouw gekozen locatie zal subtiel worden gedecoreerd met verschillende Balinese attributen en decoraties.
Denk hierbij niet alleen aan kleurrijke parasols, maar ook aan fleurige bloemen, Balinese klanken, personeel gekleed met een Balinese touch en geuren van Sandelwood, kruiden en wierook.
Het menu van zowel het eten als het drinken en de cocktails zijn Balinees geïnspireerd. Uiteraard houden we rekening met het westerse pallet, want de Balinezen lusten wel een pepertje...
De cocktails zijn geïnspireerd op ingrediënten uit Bali en geven jouw event een nog feestelijke touch!
Gedurende het event zal ook het entertainment bijdragen aan het Balinese gevoel.
Zo zal het event spetterend worden geopend door een groep Balinese dansers en danseressen, die de Balinese kunstvorm vertalen naar strakke, hoekige, maar toch sierlijke dans. De DJ draait tropische beats waarbij je je weer bij The Lawn, Finns of Café del Mar waant! De fotograaf legt alles vast en publiceert alles op de event page!
Dim Sum Bar
Gestoomde en gefrituurde dim sum, loempia’s en bapoa met pikante en zoete dipsauzen
Satay Bar
Gegrilde saté van kip en seitan met echte Indonesische pindasaus
Gorengan Bar
Pikant gefrituurde kip, garnalen en groenten met een krokant jasje, geserveerd met pikante chilisaus
Bakso Bar
Kort gekookte, dunne rijstnoodles met groenten, bakso balletjes en groentebouillon
Gado Gado Bar
Gestoomde groenten met lontong en warme pecil dressing
Dessert Bar
Dadar Guling (pandan flenjes met kokos en palmsuiker), Pisang Goreng (gebakken banaan), vers Indonesisch fruit, spekkoek en tropische smaken ijs
50 – 75 pax
€ 35,00 pp + marge
6 chef x ??? uren (minimaal 4 uren)
- 1 x Private Chef á € 40,00 pu
- 5 x Support Chef á € 35,00 pu
3 buffetten = 6 meter
Porselein: € 5,00 pp extra
75 + pax
€ 30,00 pp + marge
10 chef x ??? uren (minimaal 4 uren)
- 1 x Private Chef á € 40,00 pu
- 9 x Support Chef á € 35,00 pu
6 buffetten = 12 meter
Porselein: € 5,00 pp extra
Burger
Beef of vegan burger op een bun met ijsbergsla, cheddar, ingelegde rode uien en huisgemaakte burgersaus
Satay
Kip of vegan saté met pindasaus, kroepoek en seroendeng
Frites
Puntzakje frites met mayonaise
Dessert
Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (50/40/10):
- Tiramisu van mascarpone, room, lange vingers, espresso, cacao en een kletskop
- Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos
- Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos
50 + pax
€ 17,50 pp (€ 25,00 pp inclusief Dessert) + marge
Min. 2 chefs x ??? uren (minimaal 4 uren)
- 1 x Private Chef á € 40,00 pu
- 1 x Support Chef á € 35,00 pu
2 á 3 buffetten
Porselein: € 1,50 pp extra
Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):
- Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus
- Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus
- Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico
Tartelette met casserole van gehakt en groenten
Gegrilde garnalen met knoflook-chili olie en ingelegde komkommer
Mini quiche met groenten, kip of garnalen
Beef of vegan Slider met huisgemaakte saus
Puntzakje frites van zoete aardappel met trufffelmayonaise
Ravioli ricotta spinaci met een saus van tomaten en mascarpone (vega)
Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):
- Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos
- Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)
€ 35,00 pp + marge + 1 oven
2 tot 3 chefs
Porselein: € 5,00 extra
Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):
- Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus
- Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus
- Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico
Tartelette met casserole van gehakt en groenten
Gegrilde zalmfilet met citroen, rozemarijn en ingelegde komkommer
Mini quiche met groenten, kip of garnalen
Flammkuche met spek en crème fraîche
Winters stoofpotje met vlees, groenten en aardappelpuree
Tortelloni quatro formaggio met een poikante arribiata saus (vega)
Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):
- Tiramisu van mascarpone, room, lange vingers, espresso, cacao en een kletskop
- Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)
€ 35,00 pp + marge + 1 oven
2 tot 3 chefs
Porselein € 5,00 extra
Uitgeserveerd
Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):
- Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus
- Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus
- Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico
Koude gerechten
Charcuterie en Zuid-Europese kazen met olijven, zongedroogde tomaatjes en verschillende soorten pesto
Warme gerechten
Geroosterde kabeljauwfilet met gekarameliseerde roodlof en ras-el-hanout
Gegrilde kippendijen met pikante saus en gegrilde groenten
Getrancheerde steak van rib-eye met chimichurri
LIVE COOKING!!!
Ravioli ricotta spinaci met een saus van tomaten en mascarpone (vega)
Bijgerechten
Couscoussalade met gerookte kipfilet, paprika, rode ui en peterselie
Huisgemaakte roseval aardappelsalade met bieslook en lente-ui
Dessert
Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):
- Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos
- Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)
€ 27,50 pp (€ 35,00 pp inclusief dessert) + marge + 1 oven + minimaal 1 chef
Uitgeserveerd
Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):
- Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus
- Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus
- Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico
Koude gerechten
Charcuterie en Zuid-Europese kazen met olijven, zongedroogde tomaatjes en verschillende soorten pesto
Warme gerechten
Winters stoofpotje met vis en seizoens groenten
Gegrilde spies van kip met cajunkruiden en gegrilde groenten
Getrancheerde steak van rib-eye met chimichurri
LIVE COOKING!!!
Tortelloni quatro formaggio met een pikante arribiata saus (vega)
Bijgerechten
Couscoussalade met gerookte kipfilet, paprika, rode ui en peterselie
Gratin van aardappel met room, bieslook en gegratineerde kaas
Dessert
Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):
- Tiramisu van mascarpone, room, lange vingers, espresso, cacao en een kletskop
- Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)
€ 29,50 pp (€ 37,00 pp inclusief dessert) + marge + 1 oven + minimaal 1 chef
Burger Bar
Burger van 125 gram op een bun met ijsbergsla, cheddar, ingelegde rode uien en huisgemaakte burgersaus, geserveerd met frites en mayo
Keuze uit rund en vegetarisch
Pasta Fresca
Tortelloni quatro formaggio, vers bereid met een romige porcini-funghi saus of pomodoro-mascarpone saus, afgetopt met peccorino
Vegetarisch
Asian Streetfood
Een mix van verschillende soorten Aziatische bites, zoals; gefrituurde loempia’s, shao mai en pangsit, gestoomde har kau en bapoa buns & gegrilde sateetjes van kippendijen met pindasaus
Keuze uit vlees en vegetarisch
Hawaiian Pokébowl
Lauwwarme sushirijst met allerlei verschillende verse toppings, zoals; Karaage crispy chicken, verse rauwe zalm en tonijn, edamamebonen, mangoblokjes, ingelegde wortel- en komkommerslierten, verse avocado, pittige radijsjes, wakame (zeewiersalade), sojasaus en sesamzaadjes
Keuze uit vis en vegetarisch
IJsfiets
Vers biologisch ‘Boerderijs’ schepijs uit de IJsfiets, met verschillende soorten smaken roomijs en sorbetijs, slagroom, mini marshmellows, chocoladesaus en kletskoppen
150+ pax
€ 25 pp + marge
- 1 x Private Chef á € 40,00 pu x 6 uren
- 5-10 x Support Chef á € 35,00 pu x 4 uren
Porselein: € 1,50 pp extra
Food
Zie omschrijvingen voor de prijzen per persoon en bijkomende kosten
Uitkoop dranken
€ 17,50 pp voor de eerste 2 uur,
daarna € 6,50 pp per uur
Cocktails 'The Cocktail Agency'
Vanaf € 18,00 pp voor 2 cocktails pp
Personeelskosten
Event Manager € 75,00 pu
Floor Manager € 60,00 pu
Private Chef € 40,00 pu
Support Chef € 35,00 pu
Bartender € 35,00 pu
Bediening € 30,00 pu
H.J.E. Wenckebachweg 6 V 17
1096 AN Amsterdam
020 - 334 29 86
info@bbqevents.amsterdam
KP Horecamanagement VOF
KvK 58847995
BTW NL853206375B01